Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αλικαρνασσό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αλικαρνασσό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αλικαρνασσό, το μεσημέρι της Κυριακής.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στις 14:16, εντοπίζεται 362 χλμ ανατολικά της Αθήνας και 51 χλμ βορειοανατολικά της Κω, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version