Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα με πυροβόλο όπλο σε σκοπευτήριο του Λος Άντζελες.
Ο 83χρονος δημιουργός τραυματίστηκε στο πόδι, όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, ενώ προσπαθούσε να το τοποθετήσει στη θήκη του. Η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο μέσο ότι ο τραυματίας συμμετείχε σε εκπαίδευση με πυροβόλο όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος. Οι διασώστες τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Εκπρόσωποι του σκηνοθέτη δήλωσαν στη Page Six ότι ο τραυματισμός ήταν «επιφανειακός» και πως αναμενόταν να λάβει σύντομα εξιτήριο. Πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα ανέφερε, επίσης, ότι ο Μαν ασχολείται με τη σκοποβολή εδώ και δεκαετίες.
Ο Μάικλ Μαν είναι παντρεμένος από το 1974 με την καλλιτεχνική διευθύντρια Σάμερ Μαν και το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.




















