Ανώμαλη προσγείωση για τον Αρη στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να σπάει το ρόδι, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη και τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Λεβαδειακός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγνοούσε τη χαρά του γκολ και του τριπόντου στο πρωτάθλημα, διέλυσε με το εμφατικό 3-0 τον Άρη, βάζοντας απότομο «φρένο» στο νικηφόρο σερί των «κιτρίνων». Η ομάδα της Λιβαδειάς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το μαχαίρι στα δόντια, αποφασισμένη να ανατρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά.
Μόλις στο 8ο λεπτό, η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε. Μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Γιώργος Νίκας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, λυτρώνοντας την ομάδα του μετά από οκτώ «άνυδρες» αγωνιστικές. Ο Άρης, εμφανώς επηρεασμένος από τις απουσίες στη μεσαία γραμμή, έψαχνε αλλά δεν έβρισκε ρυθμό, να αποδεικνύεται εντελώς φλύαρη. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι ισορροπίες άλλαξαν δραματικά. Στο 42ο λεπτό, οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μάριος Βήχος. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 2-0 και στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με σαφές προβάδισμα νίκης.
Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός του Άρη προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα με διορθωτικές κινήσεις, περνώντας στο ματς και τον Ράφα Μιρ. Ωστόσο, η αμυντική γραμμή του Λεβαδειακού, καθοδηγούμενη άψογα, περιόρισε κάθε κίνδυνο, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους μόλις δύο τελικές εντός εστίας σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Το κερασάκι στην τούρτα του βοιωτικού θριάμβου μπήκε στο 87ο λεπτό. Ο Αλεξάντρου Πάντεα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Την κίτρινη κάρτα είδε ο Ρίτσαρντς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ελιάσι, Βήχος (46’ Παντέα), Πάνζο, Ελνένι (89’ Σουτ), Νίκας (58’ Εντιαγέ), Μανθάτης, Κωστή, Κορνέζος, Λιάγκας, Ποπέσκου (77’ Οζέγκοβιτς), Κόμπναν (77’ Εμμανουηλίδης).
ΑΡΗΣ: Βέλιο, Ρίτσαρντς (75’ Χαρούπας), Πετρίς, Φαμπιάνο, Σούταλο (75’ Γαλανόπουλος), Χόνγκλα, Γένσεν, Παπασαραφιανός (46’ Γιαννιώτας), Γκαρέ (63’ Μιρ), Κουαμέ, Καντεβέρε.






















![64χρονος έτρεχε με ταχύτητες άνω των 290 χλμ./ώρα σε περιοχές της Αττικής [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/11/taxitita-odigosjpg-300x150.webp)