Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν παίζει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του EuroLeague Super Cup.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο για τον τελικό μετά τη νίκη τους με 92-90 επί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας για να σηκώσουν το τρόπαιο.
Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό επικρατώντας της Ντουμπάι και θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Το μεγάλο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4.
Νωρίτερα, στις 17:00, Φενέρμπαχτσε και Ντουμπάι θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, επίσης με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4.
Το πρόγραμμα της ημέρας:
– 17:00: Φενέρμπαχτσε – Ντουμπάι
– 20:00: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
- Παναθηναϊκός: Σάρωσε τη Μπουργκ με 90-69 – Με τον ΠΑΟΚ στον τελικό
- Παναθηναϊκός: Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος για πρώτη φορά – Μαζί στη σουίτα για το ματς με την Μπουργκ
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Δίπλα στη θέση του Παύλου μετά από 45 χρόνια κοινής ζωής
- ΠΑΟΚ – Παρτίζαν 100-99: Ασύλληπτο φινάλε με buzzer beater από Φόστερ – «Μαγικός» ο Καλάθης





















