Ανέβηκε στην κατάταξη η Μαρία Σάκκαρη – Σταθερά 4ος ο Τσιτσιπάς

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ανέβηκε στην κατάταξη η Μαρία Σάκκαρη – Σταθερά 4ος ο Τσιτσιπάς

Στην έβδομη θέση της παγκόσμιας κατάταξης ανέβηκε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε τους 4.071 βαθμούς στη λίστα της WTA, ξεπερνώντας την Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ.

Δεν υπήρξαν αλλαγές στην πρώτη 10άδα της κατάταξης των ανδρών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στην 4η θέση με 7.145 βαθμούς, πίσω από Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σημειώνεται επίσης ότι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε μια θέση (176η με 382 βαθμούς), όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (191η με 353 βαθμούς).

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version