Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της χθεσινής φιλικής συνάντησης με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (3-3), επειδή είχε βρεθεί θετικός στην Covid-19.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κροατική ομοσπονδία, όλοι οι παίκτες εξετάστηκαν και ήταν αρνητικοί πριν από τη συνάντηση με την Τουρκία, αλλά, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την επίσκεψη στη Σουηδία (Σάββατο), ο Ντομαγκόι Βίντα βρέθηκε θετικός.
Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στην ιατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η οποία συμβούλεψε τον Ζλάτκο Ντάλιτς να προχωρήσει στην αντικατάσταση.
Η ίδια ανακοίνωση εξηγεί ότι ο Ντομαγκόι Βίντα απομονώθηκε αμέσως και θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη (όπου ζει, δεδομένου ότι είναι παίκτης της Μπεσίκτας), με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πορτογαλία την επόμενη Τρίτη. Η υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδέψει στη Σουηδία, όλοι με αρνητικές εξετάσεις.
Κορωνοϊός και απαγόρευση κυκλοφορίας: Όλοι σπίτι μετά τις 9 το βράδυ – Ποια άλλα μέτρα είναι πιθανά
Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: 330 αστυνομικοί θετικοί στον ιό
Κορωνοϊός: Πέθανε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr















![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)