Με… σπασμένα τα φρένα και στο Εστορίλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Με… σπασμένα τα φρένα και στο Εστορίλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με την... ταχύτητα της Βαρκελώνης πορεύεται και στο Εστορίλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στο ισπανικό τουρνουά, αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με 6-7(2) από τον 25χρονο Ισπανό Ρομπέρτο Κραμπάγες Μπαένα (νο 77 στον κόσμο), στην συνέχεια ήταν και πάλι εντυπωσιακός, νίκησε με 6-2 το δεύτερο σετ και πήρε το τρίτο στο τάι-μπρέικ με απίστευτη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στην αρχή με 3-0 και στη συνέχεια πήρε 7 διαδοχικούς πόντους κι έκανε το 7-6.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 23χρονου Βρετανού Κάιλι Έντμουντ, νο 23 στον κόσμο (και νο 3 στο ταμπλό) και του 29χρονου Πορτογάλου Ζοάο Σόουζα (νο 68).

Θυμίζουμε πως στον Α’ γύρο νίκησε 7-6 (2), 6-3 τον 32χρονο Ισπανό Πάμπλο Αντουχάρ (νο 132) και στον Β’ γύρο με 6-7(3), 6-3, 6-3 τον 32χρονο Νοτιοαφρικανό Κέβιν Αντερσον, νο 8 του κόσμου και νο 1 στο ταμπλό.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης και τη νίκη αυτή εξασφαλίζει την είσοδό του στο «Top 40» για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα είναι ο νεότερος τενίστας της ομάδας αυτής!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version