Ο Μολέδο είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα πάνω στον Βασίλη Ρέντζα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (20/9) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “πράσινοι” άσκησαν έφεση, υποστηρίζοντας πως η φάση δεν διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και επομένως δεν έπρεπε να γίνει χρήση βίντεο, με την Επιτροπή Εφέσεων να δικαιώνει τους ισχυρισμούς τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος είχε εκτίσει ήδη τις δύο απ’ τις τρεις αγωνιστικές της ποινής στα παιχνίδια με Λαμία για το πρωτάθλημα και Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.
H ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.
Πηγή: Sport24.gr
![Play off: «Καλπάζει» η ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος – «Ζωντανός» ο Ολυμπιακός, έχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ, «φάντασμα» ο Παναθηναϊκός [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/super-league-1-150x150-jpg.webp)
![Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-2: Με ψυχή πρωταθλητή στο τελευταίο ντέρμπι της Λεωφόρου – Κυνηγούν την ΑΕΚ οι ερυθρόλευκοι [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/olympiakos-3-150x150-jpg.webp)