Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν, όπου είχε συνομιλίες με τις τοπικές αρχές και κατοίκους.



Στη Μπούτσα η κυρία Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε στο σημείο που βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι Ουκρανών πολιτών στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα και είδε φωτογραφική έκθεση με αμάχους θύματα του πολέμου.
Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση και συνομιλίες με τον Ουκρανό ομόγο της , Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ειδήσεις σήμερα
Συντάξεις: Πιλοτική δίκη για αυξήσεις στο δημόσιο
Βασίλης Παπαθεοδώρου: Έκρυβε τέρατα στα πλήκτρα των παιδικών βιβλίων

![Συγκλονίζει η ιστορία του 11χρονου από την Ουκρανία – Λύγισε και η διερμηνέας στο Στρασβούργο – «Ήταν η τελευταία φορά που είδα τη μαμά μου» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/stigmiotypo-othonis-2025-12-11-092801-150x150-png.webp)