Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιήγησή του στα περίπτερα της 90ής ΔΕΘ.
Ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες και επαγγελματίες, φωτογραφήθηκε με αρκετούς ενώ έκανε και επίδειξη των δυνατοτήτων του στο πινγκ πονγκ, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έκανε ένα εντυπωσιακό «καρφί» στον αντίπαλό του, προκαλώντας τα επιφωνήματα των παρευρισκόμενων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δοκίμασε και ένα μη αλκοολούχο κοκτέιλ, σημειώνοντας ότι είναι «καλύτερο από τη ρακή, πιο ελαφρύ», ενώ σε άλλο περίπτερο, στην προτροπή να ρίξει ένα σουτ, τόνισε ότι πλέον δεν μπορεί να βάλει γκολ λόγω… χιαστού.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε και το περίπτερο της τιμώμενης χώρας Ιαπωνίας όπου συνομίλησε με τους εκθέτες.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ επισκέφτηκε και το περίπτερο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και τέλος πέρασε από το περίπτερο της ΔΕΗ, όπου κατά την είσοδο του είπε αστειευόμενος «Ρίξτε τις τιμές στο τιμολόγιο της ΔΕΗ».
Ακόμη, πέρασε και από το περίπτερο του ΠΑΟΚ όπου συνομίλησε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.
- Μητσοτάκης από Καστελόριζο: «Στην επόμενη τετραετία να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα» – 37 έργα που φέρνουν αλλαγές
- Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Θα απαγορεύσω όλες αυτές τις παραπλανητικές διαφημίσεις
- Μητσοτάκης σε Ρω και Στρογγύλη: Επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια – «Στεκόμαστε δίπλα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης»






















