Αθήνα Καιρός

Μητσοτάκης για Άννα Διαμαντοπούλου: Πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια για τον ΟΟΣΑ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
5 λεπτά
Μητσοτάκης για Άννα Διαμαντοπούλου: Πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια για τον ΟΟΣΑ

Συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου όσον αφορά την καμπάνια της για το αξίωμα της γγ του ΟΟΣΑ, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Άννα Διαμαντοπούλου για μια πραγματικά εμπνευσμένη εκστρατεία και πολλές ευχαριστίες στις χώρες μέλη που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της. Ενόψει των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη σε μια ολοένα στενότερη συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟΟΣΑ», αναφέρει στο tweet του ο πρωθυπουργός.

Την απόσυρσή της από την διεκδίκηση της θέσης της Γενικής Γραμματέως του ΟΟΣΑ ανακοίνωσε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και την στήριξη που της παρείχε.

Σύμφωνα με την ίδια, πήρε την εν λόγω απόφαση προκειμένου να «διευκολυνθεί η ομοφωνία στη διαδικασία επιλογής».

Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι ευγνώμων στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του, καθώς και στις χώρες – μέλη, που επίσης τη στήριξαν, οδηγώντας την υποψηφιότητά της μέχρι την τρίτη θέση.

Σημειώνεται πως η Ελληνίδα πρώην υπουργός και Ευρωπαία επίτροπος, είχε βρεθεί στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ. Τη θέση διεκδικούν, πλέον, η Σουηδή Cecilia Malmström και ο Αυστραλός Mathias Cormann που είναι και το φαβορί, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν τις τελευταίες ημέρες σαφές ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του, δίνοντας ατύπως έτσι τέλος στην κούρσα.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Κορωνοϊός: Πάμε για lockdown ως την Καθαρά Δευτέρα και… βλέπουμε– Τα δεδομένα που φοβίζουν τους ειδικούς

Σοκ: Τρία αδέλφια στρατιωτικοί βίαζαν και κακοποιούσαν επί τρία χρόνια τον 5χρονο γιο του ενός – Έσβηναν τσιγάρα πάνω στο κορμάκι του

Συντάξεις: Ερχονται νέα αναδρομικά από 1.000 έως 21.000 ευρώ για 11-60 μήνες – Τι θα πάρουν απόστρατοι και συνταξιούχοι δημοσίου [αναλυτικοί πίνακες] 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]