Ν.Δ: Να καταβληθεί άμεσα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ν.Δ: Να καταβληθεί άμεσα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Την άμεση καταβολή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στους δικαιούχους ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορεί την κυβέρνηση πως η αύξηση της τιμής των καυσίμων θα μπορούσε να αποφευχθεί και πως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για τον τόπο την στιγμή που δοκιμάζεται από την κακοκαιρία είναι να επιταχύνει τις διαδικασίες για την λήψη του επιδόματος.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Κυβέρνηση ρίχνει το φταίξιμο για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και το “πετσόκομμα” του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στην «ανάγκη λήψης μέτρων λιτότητας», που δεν θα ήταν απαραίτητα αν η ίδια δεν ήταν Κυβέρνηση!

Έπος! Το οποίο θα ήταν διασκεδαστικό, αν δεν ήταν τραγικό τη στιγμή που η μισή Ελλάδα είναι θαμμένη κάτω από το χιόνι.

Το ελάχιστο και απολύτως αυτονόητο που έχει να κάνει η Κυβέρνηση είναι να αρχίσει να καταβάλει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Και να το καταβάλει τώρα. Όχι το καλοκαίρι. Τον Ιανουάριο σε όσους έκαναν αίτηση μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και εφεξής στο τέλος κάθε μήνα σε όσους έκαναν αίτηση τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version