Μπακογιάννη: Θλιβερό ο υπουργός Ανάπτυξης να μην αντιλαμβάνεται ότι η υπερφορολόγηση υπονομεύει την επιχειρηματικότητα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μπακογιάννη: Θλιβερό ο υπουργός Ανάπτυξης να μην αντιλαμβάνεται ότι η υπερφορολόγηση υπονομεύει την επιχειρηματικότητα

Είναι θλιβερό ο υπουργός Ανάπτυξης να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και να μην αντιλαμβάνεται ότι η υπερφορολόγηση υπονομεύει την επιχειρηματικότητα και στραγγαλίζει την οικονομία" αναφέρει σε δήλωσή της, η τομέαρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

“Ισχυρίστηκε, ταυτόχρονα, ότι η αύξηση των φόρων δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα. Με τέτοιες αντιλήψεις η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Γι αυτό χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή” τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version