Τι απαντά η ΝΔ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Documento» για το ΚΕΕΛΠΝΟ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τι απαντά η ΝΔ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Documento» για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Επίθεση στη νέα Κυριακάτικη εφημερίδα «Documento», εξαπολύει το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή το σημερινό της πρωτοσέλιδο.

«Η εφημερίδα “Documento” φροντίζει από το πρώτο κιόλας φύλλο της, να εμφανίσει υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών», σημειώνει η ΝΔ και συνεχίζει: «Παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που κατάφερε να απαξιωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της. Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την επίδειξη κιτρινισμού. Σύντομα, δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα να σας δίνει την παραμικρή σημασία».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version