Λεβέντης για Πρέσπες : Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Λεβέντης για Πρέσπες : Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος

Για εθνική μειοδοσία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και σημείωσε ότι ο Κ.Μητσοτάκης λυτρώνεται με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η Ελλάδα από αύριο έχει εθνικό πένθος» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης. «Μόνο ο κ. Τσίπρας θα είναι χαρούμενος και ο κ. Μητσοτάκης που προσευχόταν να κάνει την βρώμικη δουλειά ο πρωθυπουργός για να μην έρθει στα χέρια του η «βόμβα»».

«Νόμιζα ότι ο κ. Τσίπρας θα ήταν έξυπνος και θα προκήρυσσε εκλογές για να δώσει την «βόμβα» στον κ. Μητσοτάκη, αλλά δεν το έκανε» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Όμως, κ. Τσίπρα η Ιστορία θα γράψει ότι εσείς είστε που μειοδοτήσατε απέναντι στη χώρα. Εσείς και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτό που ζητάει ο πρωθυπουργός» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Αλλά για να υλοποιηθεί μια Συνθήκη, πρέπει να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει με τη βία. Χρειάστηκαν χημικά για να γίνει η σημερινή συζήτηση. Έτσι θα γράψει η Ιστορία» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version