Κίνηση τώρα: Χάος στους δρόμους της Αθήνας σήμερα, 5 Νοεμβρίου.
Σε ποιους δρόμους υπάρχουν προβλήματα
«Στο κόκκινο» ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπου έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ίδια κατάσταση στην άνοδο της Κηφισίας, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Φλοίσβου. Επίσης, οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν στη Λεωφόρο Αθηνών και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Καθυστερήσεις εντοπίζονται και στην Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 25΄-30΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) November 5, 2026
Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


















