Ενωση Κεντρώων για επεισόδια στην Αθήνα: Η χώρα μοιάζει σαν να μην έχει αστυνομικές δυνάμεις

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ενωση Κεντρώων για επεισόδια στην Αθήνα: Η χώρα μοιάζει σαν να μην έχει αστυνομικές δυνάμεις

«Στα ζητήματα της δημόσιας τάξης υπάρχει απόλυτη αναρχία, πολλές φορές η χώρα μοιάζει σαν να μην έχει αστυνομικές δυνάμεις».

Ο καθένας μπορεί να σου σπάσει το κεφάλι, το παιδί σας κινδυνεύει όταν πηγαίνει στο σχολείο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει εμπρησμός οπουδήποτε και καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας».

Αυτό σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια διερωτάται: «τι είδους δημόσια τάξη είναι αυτή; Μόνο ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τόσκας γνωρίζουν».

Τέλος, διαπιστώνει πως «ο Τόσκας ισχυρίζεται ότι η αστυνομία σημειώνει επιτυχίες. Οι επιτυχίες της αφορούν απαγωγές, ναρκωτικά, τρομοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version