Πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο MEGA, την Παρασκευή, με μία καθηλωτική εκπομπή. Το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» είναι στον αέρα και «κόβει την ανάσα».
«Νέο έγκλημα έρχεται στο φως με φόντο έναν οικογενειάρχη. Το Τούνελ συναντά τον τελευταίο μάρτυρα στο σπίτι που έκρυβε το θανάσιμο μυστικό. Εξελίξεις και νέος κύκλος ερευνών στο θρίλερ του 251», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Φως στο Τούνελ»: Στον αέρα το συγκλονιστικό τρέιλερ της Παρασκευής
Όπως φαίνεται, η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί ξανά με τον θάνατο του Νίκου Λεβέντη, υπεύθυνου ασφαλείας σε γνωστή εταιρεία, που αγνοούνταν για οκτώ ημέρες και βρέθηκε νεκρός, τυχαία, μέσα σε αυστηρά φυλασσόμενη στρατιωτική περιοχή.
Αρχικά όλα έδειχναν αδιέξοδο. Τώρα όμως οι συγγενείς του μιλούν ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια και ζητούν δικαίωση.
- Κυριάκος Κυανός για Γιώργο Μαζωνάκη: «Αν δεν άφηνε τη Βάσω από δίπλα του, δεν θα μιλούσαμε για όλα αυτά»
- Τζούντι Ντεντς: «Δεν μπορώ πια να παίξω σε ταινίες, να ανέβω στη σκηνή ή να διαβάσω» – Συγκλονίζει η 91χρονη ηθοποιός
- Ζέτα Δούκα: Όσα κατέθεσε στη δίκη με τον Γιώργο Κιμούλη – «Η κλωτσιά με πέτυχε στο στέρνο»



















