Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μικρό παιδί έπεσε από τον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καταδίκασαν την τρομοκρατία άπαντες οι καλεσμένοι στο 2ο debate της Κεντροαριστεράς

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Καταδίκασαν την τρομοκρατία άπαντες οι καλεσμένοι στο 2ο debate της Κεντροαριστεράς

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αυτονόητη η καταδίκη» τόνισε η Δώρα Αναγνωστοπούλου. «Η επίθεση έγινε ασυνήθιστα νωρίς» επισήμανε ο Παύλος Τσίμας, κατά τη δεύτερη τηλεοπτική «μονομαχία» των υποψηφίων αρχηγών για την Κεντροαριστερά.

«Επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ήταν μια δολοφονική ενέργεια, υπήρχαν περαστικοί και εργαζόμενοι» τόνισε η Φώφη Γεννηματά. Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης και ζήτησε την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. Την έρευνα ανέλαβε η αντιτρομοκρατική, προσέθεσε.

Ζητάω την απομάκρυνση του κ. Τόσκα, είναι επικίνδυνα ανίκανος, σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι να καθαρίσουν τις περιοχές της Αθήνας όπου δρουν εγκληματικές οργανώσεις, δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Για στοχευμένη ενέργεια εναντίον της δημοκρατικής παράταξης, μίλησε ο Γιώργος Καμίνης. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν την ανωμαλία, υποστήριξε ο δήμαρχος της Αθήνας και υπενθύμισε τη δολοφονία του Άλντο Μόρο.

Είχαμε χτυπηθεί και την παραμονή των ευρωεκλογών, ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκηςκαι ζήτησε την παραίτηση του κ. Τόσκα.

Η χώρα έχει παραδοθεί σε τάγματα εφόδου και εγκληματικές οργανώσεις, σημείωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Γιάννης Ραγκούσης: Πρέπει να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους ατυνομικούς και να περάσουμε το μήνυμα στην κοινωνία της διακομματικής αντιμετώπισης φαινομένων όπως το άβατο των εξαρχείων ή η τρομοκρατία.

Απόστολος Πόντας: Άνανδρη επίθεση κατά αστυνομικών, προσβολή στη δημοκρατία. Δε θέλω να παραιτηθεί ο κ. Τόσκας για να μην υπάρξουν πολιτικά αποτελέσματα από την επίθεση των τρομοκρατών.

Κωνσταντίνος Γάτσιος: Είναι αποτέλεσμα της ανοχής και της ύπαρξης φωνών που στηρίζουν αυτές τις συμπεριφορές. Το υπουργείο Προστασίας πρέπει να είναι του πολίτη και όχι του αλήτη.

Δημήτρης Τζιώτης: Επιτέλου τέλος, η ιστορία αυτή πρέπει να σταματήσει.

Την πρώτη ερώτηση, κοινή προς όλους, έθεσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Επισήμανε τις διαφορετικές προσεγγίσεις και ρώτησε πως θα επιτευχθεί η ενότητα:

«Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές, όπως τις παρουσιάσατε» απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Για όλα θα αποφασίσουν οι πολίτες, θα πάψουμε να είμαστε αρχηγικό κόμμα» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]