Αθήνα Καιρός

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από μαφιόζικες πρακτικές» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη πριν από μερικές ημέρες, από ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη μέσω ανακοίνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Κουμουνδούρου καυτηριάζει την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης , παραλληλίζοντας την φρασεολογία με εκείνη που θυμίζει έντυπα διαπλοκής.

Χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «η νέα επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]