Αθήνα Καιρός

Σεξιστικός τίτλος της ΕΡΤ για τα κορίτσια και τα μαθηματικά γίνεται viral [εικόνα]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σεξιστικός τίτλος της ΕΡΤ για τα κορίτσια και τα μαθηματικά γίνεται viral [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού στην ΕΡΤ προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων. 

Το κοριτσάκι που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό «Ο Μικρός Ευκλείδης» εμφανίστηκε σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης για να μιλήσει για το κατόρθωμα μου.

Και ενώ οι παρουσιαστές εξηγούσαν ότι τα κορίτσια είναι καλά στα Μαθηματικά (!) πηγαίνοντας τον σεξισμό σε άλλο… επίπεδο, κάτω από το κοριτσάκι υπήρχε η λεζάντα «και τα κορίτσια είναι καλά στα Μαθηματικά».

Η μικρή Λουίζα όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία της απάντησε πως «είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά εντάξει πιστεύω ότι προσπάθησα αρκετά και η προσπάθεια μου απέδωσε».

«Εσείς τα κορίτσια είστε τελικά πιο έξυπνα» είπε ο παρουσιαστής και η μικρή Λουίζα δεν του απάντησε καν!

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]