Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Ουρές χιλιομέτρων – Ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι στο «κόκκινο»

Στα 3,9 δισ. τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες το Μάρτιο

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στα 3,9 δισ. τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες το Μάρτιο

Στο ποσό των 3,927 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα τον Μάρτιο από 3,824 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με τα οποία οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων τον Μάρτιο διαμορφώθηκαν στα 1,120 δισ. ευρώ έναντι 1,256 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία οι οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης προς τον ιδιωτικό τομέα περιορίστηκαν στα 2,297 δισ. ευρώ τον Μάρτιο έναντι 2,361 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο ενώ οι οφειλές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήλθαν στα 364 εκατ. ευρώ έναντι 305 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]