«Το Eurogroup δεν θα εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Το Eurogroup δεν θα εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα»

Το Eurogroup της ερχόμενης Παρασκευής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εγκρίνει την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ που εκκρεμεί για την Ελλάδα, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που έχουν διαπιστώσει οι εταίροι στις αποκρατικοποιήσεις και στην υλοποίηση των σχετικών προαπαιτούμενων.

Η παραπάνω πληοφορί προέρχεται από την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt η οποία  επικαλείται ως πηγή Ευρωπαίους διπλωμάτες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τις πηγές της «Handelsblatt», είναι η πολύ αργή πρόοδος στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων και έτσι στο Eurogroup της Παρασκευής θα συζητηθεί απλώς η αναφορά προόδου σχετικά με το τι έχει πράξει η Αθήνα κατά τους θερινούς μήνες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version