Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, η Μαρία Αντωνά και η Όλγα Πηλιάκη δεν μπορούν να ψηφιστούν γιατί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν αγωνίζονταν σε μονομαχία. Μπορούν όμως να ψηφίσουν και μάλιστα η Όλγα Πηλιάκη ψήφισε με επιστολική ψήφο.
«Ο MVP της εβδομάδας για την ομάδα που ψηφίζει θα επιλέξει ποιος θα πάει σε μονομαχία» ανέφερε ο παρουσιαστής.
Οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά και έτσι η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε ψήφισαν τον Σταμάτη.
Αμέσως μετά, η MVP της εβδομάδας, που αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο.
![Survivor Spoiler: Οι 5 παίκτες που μπαίνουν σήμερα στο παιχνίδι και η σκήνη που θα «παγώσει» το αίμα όλων [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/09/survivor-1-1-150x150.jpg)
![Survivor- Ντάνιελ Νούρκα: Αποκάλυψε που θα αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/06/othonis-2024-06-27-140717-150x150.png)