Φως στο Τούνελ: Το συνταρακτικό τρέιλερ με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία – Θέλω μισή ώρα στο κελί της Ρούλας»

2 λεπτά
Φως στο Τούνελ: Το συνταρακτικό τρέιλερ με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία – Θέλω μισή ώρα στο κελί της Ρούλας»

Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό Φως στο Τούνελ έχει ξεκινήσει και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν  τις συνταρακτικές εξελίξεις στο θέμα της Πάτρας. Η Αγγελική Νικολούλη έχει ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, ρίχνοντας φως σε διάφορες πτυχές.

Απόψε όμως έρχεται η μεγάλη ανατροπή και αποκάλυψη, αφού ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για όλα. Στο τρέιλερ της εκπομπής, εμφανίζεται ο Μάνος να λέει: «Για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία, θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί… Ας μπω εγώ φυλακή μετά».

Στις 23.20, απόψε, το Φως στο Τούνελ αναμένεται να καθηλώσει ξανά και το μόνο βέβαιο είναι ότι η τηλεθέαση θα εκτοξευτεί. Να σημειωθεί ότι, την περασμένη Παρασκευή, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έκανε 53,1% ενώ σε τέταρτα εκτοξεύτηκε πάνω από το 60%.

Ειδήσεις σήμερα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατριχίλα! Ήθελε να αποκλείσει τη νέα διάσωση της Τζωρτζίνας εκτιμούν οι αξιωματικοί

Καιρός σήμερα: Άνοδος θερμοκρασίας και καλοκαιρία – Πού θα βρέξει

Αρκάς: Γροθιά στο στομάχι το νέο του σκίτσο

Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version