«Η Σία ευτυχώς πήρε, επιτέλους, σήμερα εξιτήριο. Η φωτογραφία είναι από τη ΜΕΘ τις πρώτες, πολύ δύσκολες, ημέρες όταν της μετέφερα όλη την αγάπη που λάμβανε από τον έξω κόσμο και εκείνη με κάθε λέξη δυνάμωνε λίγο παραπάνω. Χαμογελούσε, κιόλας, φωτίζοντας το νοσοκομείο.
Όλες αυτές τις ημέρες κατακλυστήκαμε από ευχές και προσευχές. Μέσα στην ατυχία μας είμαστε, λοιπόν, πολύ τυχεροί και σας ευγνωμονούμε, οικογενειακά, όλες και όλους. Όχι μόνο τους φίλους και γνωστούς μας, αλλά και όλους εσάς που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε προσωπικά και σταθήκατε τόσο συγκινητικά δίπλα μας.
Οφείλουμε επίσης θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την επιστήμη αλλά και την ανθρωπιά τους. Κάτι τελευταίο: συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και εμβολιαστείτε. Μην ακούτε κανέναν άλλον. Όχι μόνο με το πιο σύνηθες αντιγριπικό εμβόλιο, αλλά και με αυτό για τον πνευμονιόκοκκο και ό,τι άλλο προβλέπεται. Όχι, δεν είμαστε άτρωτοι, δεν είμαστε από ατσάλι.
Να είστε όλες και όλοι καλά. Υγεία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειες σας», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σία Κοσιώνη: Πότε μπήκε στο νοσοκομείο
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στις 22 Ιανουαρίου εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο και εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σήμερα, και αφού είχε μεταφερθεί σε απλή κλίνη εδώ και ημέρες, βρίσκεται στο σπίτι της.
Ειδήσεις Σήμερα
Σπάνια γιγαντιαία μέδουσα-φάντασμα βρέθηκε στα νερά της Αργεντινής – Το βίντεο κόβει την ανάσα
Κρήτη: Ξυλοκόπησε συμμαθητή του – Συνελήφθησαν ο 13χρονος και η μητέρα του

