Τις πιο θερμές ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για τη γέννηση της κόρης της, έστειλε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου η Ναταλία Γερμανού.
«Κατερίνα Καινούργιου, Παναγιώτη Κουτσουμπή, να σας ζήσει η κοράκλα, Με υγεία. Γέννησε η Κατερίνα ένα υπέροχο κοριτσάκι» είπε η παρουσιάστρια του Alpha
Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξαν.
«Να μας ζήσει. Να το χαιρόμαστε το κοριτσάκι αυτό. Της έστειλα χθες ένα μήνυμα και μου απάντησε ότι κλαίει non stop. Το φαντάζομαι ήθελα να της πως, αλλά δεν την ενόχλησα με ανταπάντηση. Μπορώ να το καταλάβω γιατί ξέροντας την Κατερίνα όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από την ευτυχία και τη χαρά που της έδωσε το ότι βρήκε έναν άνθρωπο ακριβώς όπως τον ονειρευόταν στο πρόσωπο αυτού του γλυκύτατου παιδιού, του Παναγιώτη Κουτσουμπή, αυτό που πιο πολύ ήθελε στη ζωή της, όσο λίγες γυναίκες που ξέρω, ήταν να γίνει μάνα…
Η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους που τους βλέπεις, και βλέπεις ότι έχουν να δώσουν πάρα πολλή αγάπη… Τώρα, όλη αυτή η δοτικότητα και η αγάπη θα περάσει στη μικρή Ξένια» είπε η Ναταλία Γερμανού.
Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στέλνει τις πιο θερμές ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου.
«Ε, ναι λοιπόν! Γέννησε το κορίτσι. Να χειροκροτήσουμε. Δε ξέρω αν μας βλέπει. Φαντάζομαι πως όχι. Ασχολείται με τη μπέμπα της… Αυτές οι στιγμές είναι συγκλονιστικές. Ειδικά για μια γυναίκα που το ήθελε τόσο πολύ, και το περίμενε τόσο πολύ, και είχε τόση αγωνία. Κάτι ήξερε παιδιά. Είχε ένστικτο για να φύγει από την Τρίτη από την εκπομπή… Να τους ζήσει. Να είναι γερό, και δυνατό. Να τις ρουφήξει αυτές τις στιγμές. Να τις χαρείς Κατερίνα μου. Είναι μοναδικές, πραγματικά. Πραγματικά, είναι υπέροχες. Τέλεια. Μπράβο τους» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Κατερίνα Καραβάτου, μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου, έστειλε τις ευχές της στην παρουσιάστρια.
«Οι στιγμές αυτές δεν περιγράφονται με κανέναν τρόπο. Όσοι θελήσαμε και μας έκανε τη χάρη ο Θεός να το ζήσουμε αυτό, ξέρουμε πόσο πολύ, πολύ ιδιαίτερες είναι αυτές οι στιγμές για κάθε ζευγάρι, για κάθε μαμά. Θυμάμαι κι εγώ τώρα τα δικά μου, ρε παιδί μου, πώς ήμουν αυτές τις πρώτες στιγμές, ειδικά στο πρώτο μου παιδί. Στην Αέλια δεν καταλάβαινα πού παν’ τα τέσσερα για τις πρώτες ώρες, αλήθεια. Ήταν πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολλοί φίλοι, πάρα πολλοί συγγενείς, κι εγώ έτσι, εντελώς σαστισμένη μπροστά σε αυτό το θαύμα της ζωής.
Και φαντάζομαι ότι αντίστοιχα –γιατί εγώ τότε επίσης το μεγάλο μου το παιδί είναι κορίτσι– φαντάζομαι ότι έτσι είναι και η Κατερίνα αυτή τη στιγμή. Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Θα έχουμε την ευκαιρία βέβαια να της στείλουμε συγχαρητήρια. Καλά εγώ της έχω στείλει μήνυμα από χθες, φαντάζομαι κι όλη η Ελλάδα με όποιον τρόπο μπορούσε».
Ο γιατρός της Κατερίνας Καινούργιου, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» αποκαλύπτοντας τις πρώτες ώρες της παρουσιάστριας με την κόρη της, αλλά και το πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.
«Πήγα να δω το μωρό και το πρώτο πράγμα που είδα, ήταν η ίδια η Κατερίνα. Μέσα σε 12 ώρες από την καισαρική είχε κατέβει να δει το μωρό της. Η Κατερίνα έχει μια τέλεια σύνδεση με το μωρό της» είπε αρχικά ο κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος.
«Η Κατερίνα σε όλη την εγκυμοσύνη ήταν ήρεμη και συνεργάσιμη. Και μελετημένη…Της είπα να γεννήσει φυσιολογικά, αλλά ούτε να το συζητήσει, οπότε κάναμε καισαρική. Το μωρό είναι ασφαλέστατο, υγιέστατο, έχει περάσει από όλα τα τεστ…Ο Παναγιώτης είναι συγκινημένος, τρυφερός. Ο “σκληρός” και σοβαρός Παναγιώτης, ήταν συγκινημένος. Μόλις είδε την κόρη του έγινε βούτυρο…».
Και κατέληξε, «Φαίνεται λίγο σημειολογικά να μοιάζει στον Παναγιώτη, ελπίζω να μοιάζει στην Κατερίνα… Ήταν και οι δυο οικογένειες εδώ, γιατί η απόφαση να γίνει χθες ο τοκετός πάρθηκε μετά από ειδικές εξετάσεις που κάναμε, οπότε είχαν τον χρόνο να τους ειδοποιήσουν όλους…Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι πάρα πολύ συγκινημένοι.
Η πεθερά της Κατερίνας είναι γυναικολόγος, τη γνωρίζω από όταν ήταν ειδικευόμενη. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο συγκινημένη, βούτυρο κι αυτή όπως ο Παναγιώτης. Όλοι είναι συγκινημένοι, όλοι είναι κοντά της…Το μωρό έχει προσαρμοστεί ήδη στη διατροφή παρότι έχει βγει 20 μέρες νωρίτερα».
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μοιράστηκε την πρώτη του ανάρτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ξένιας, το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου.
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τον Παναγιώτη να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία συνοδευόμενη από τρία emojis – καρδιά, αστέρι και μπιμπερό – εκφράζοντας τη συγκίνησή του. Σύμφωνα με τον γιατρό και συνεργάτες της παρουσιάστριας, η μικρή Ξένια φαίνεται πως έχει πάρει τα χαρακτηριστικά του μπαμπά της.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εύβοια [Εικόνες]
- Κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ιρανική επίθεση σε πλοίο που συνδέεται με το Ισραήλ στα Στενά του Ορμούζ – Πλήγμα με drones σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράκ
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι και σκότωσε μία γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της [Εικόνες]

