Αθήνα Καιρός

Κάιλι Μινόγκ: «Στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου»

3 λεπτά
Κάιλι Μινόγκ: «Στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Σε πιστή θαυμάστρια της Ελλάδας έχει μετατραπεί η Κάιλι Μινόγκ, που δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει στη χώρα μας πολλές φορές, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, χθες πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή συναυλία στην πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του «Release Athens», όμως είναι μία υπέροχη αφορμή να χαλαρώσει στα ελληνικά νησιά, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

«Μου αρέσουν το φαγητό, η θάλασσα, ο καιρός, αλλά για μένα αυτό που ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι εδώ, η ανοιχτή καρδιά, οι καλές στιγμές, η πολύ, πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα και ότι με κάνετε να νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου», δήλωσε, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία, στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ωρα MEGA», τονίζοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα, σας αγαπώ πάρα πολύ».

Η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ταξίδεψε στην Αίγινα. Αγαπημένος προορισμός της Μινόγκ αποτελεί, πάντα, η Μύκονος. Το 2016 ήταν η πρώτη φορά που έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse, ενώ το 2021 βρέθηκε ξανά στο Νησί των Ανέμων, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του γερμανικού «Next Top Model», καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι.

Πέρυσι, επέστρεψε και απόλαυσε τα καταγάλανα νερά και το εκπληκτικό φαγητό. Προσπαθεί πάντα να διατηρεί χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας ήσυχα ταβερνάκια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Λόγος, άλλωστε, για τον οποίον δεν διαρρέουν φωτογραφίες της και βίντεο από τις εξορμήσεις της.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]