Ένα από τα πιο αγαπημένα παγωτά είναι ο πύραυλος 4Χ4. Ο λόγος που μπαίνει στο top-5 είναι όχι μόνο το μέγεθος, αλλά και η σύσταση. Έχει διαφορετικά γευστικά σημεία που μπορούν να ικανοποιήσουν και αυτόν που θέλει την κρέμα και αυτόν που θέλει σκέτο χωνάκι, αλλά και αυτόν που τα θέλει συνδυασμένα. Τηρουμένων αυτών, ο παραλληλισμός με την Έλενα Κρεμλίδου δεν είναι παράλογος.
Ειδικά αν αυτός ο παραλληλισμός περιλαμβάνει αυτό το έξαλλο κορίτσι με μπικίνι. Όπως ο πύραυλος, έτσι και η Έλενα έχει πολλά διαφορετικά σημεία που ικανοποιούν διαφορετικά γούστα. Για παράδειγμα το πρόσωπο της έχει αυτή την κοριτσίστικη γλύκα, αυτό το νάζι, είναι σπιρτόζα. Είναι η κρέμα με τα κομμάτια σοκολάτας.
Κι όσο κατεβαίνεις, τόσο συναντάς χωνάκι. Χωνάκι που περικυκλώνει το παγωτό. Η Έλενα Κρεμλίδου έχει προφανώς τα οπίσθια που γνωρίζουν όλοι και τα εξυμνεί πλέον ο γνωστός στίχος στο τραγούδι Caliente, αλλά θα είναι άδικο να μείνει κανείς εκεί. Η ανάρτηση της στο Instagram είναι μια εικόνα που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις για το τι σημαίνει Έλενα Κρεμλίδου.
Στο SantAnna της Μυκόνου βρίσκεται η Έλενα και πόζαρε με το σιελ μπικίνι της με το βλέμμα της να καθορίζει όλη την εικόνα. Κενό, μα τόσο γεμάτο σε υποσχέσεις.
