Η αφιέρωση της Μενεγάκη στον Κουτσογιαννόπουλο: Θα σε αγαπώ πάντα [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Η αφιέρωση της Μενεγάκη στον Κουτσογιαννόπουλο: Θα σε αγαπώ πάντα [εικόνα]

Μέχρι να φύγει ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόπερσι από την εκπομπή, ήταν δύο οι επί συναπτά έτη συνεργάτες της. Πλέον έχει μείνει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Το συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας για την Ελένη Μενεγάκη και τις εκπομπές της όλα τα χρόνια.

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμα χρονιάς που σε λίγες βδομάδες οδεύει στο τέλος της, η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει ξανά για όλη αυτή τη συμπόρευση.

25 χρόνια μαζί. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν ο αδιαπραγμάτευτος όρος της Ελένης Μενεγάκη σε όποιο συμβόλαιο υπέγραφε. Με μια φωτογραφία και μια αφιέρωση στο Instagram του δείχνει δημόσια την ευγνωμοσύνη της κι εκφράζει την παντοτινή της αγάπη.

«Φέτος κλείνουμε 25 χρόνια μαζί ! Δυο ξένοι που έγιναν δυο φίλοι ! Σ’ ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες αγαπημένε μου @theodorekoutsogiannopoulos. Σ΄ ευχαριστώ και για τις απίθανες στιγμές γέλιου, για την ψυχραιμία και την σταθερότητα σου στις δύσκολες στιγμές! Είσαι ξεχωριστό παιδί…Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα κοντά μου στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα στον Π. Καφέ και ακόμα πιο τυχερή που συνεχίσαμε μαζί εδώ και 15 χρόνια στον alpha! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα».

Τα συγκινημένα μάτια του Θοδωρή δεν ξέρουμε αν μεταφράζονται σε κάποιου είδους αλλαγή εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version