Για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη τα 10 χρόνια πίσω δεν είναι μια απλή αναδρομή. Το 2009 δεν ήταν ένα τυχαίο έτος που πέρασε σαν όλα τ΄άλλα. Το 2009 ήταν η χρονιά που έγινε το πρώτο Next Top Model, στον ΑΝΤ1, κι η ίδια είναι ίσως η μοναδική που αναδείχτηκε σε τέτοιο βαθμό και διατήρησε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα.
Το 2009 ήταν επίσης κι ένα έτος που την σύστησε για τα καλά στον κόσμο. Τα ανδρικά περιοδικά έκαναν τάμα για να την έχουν στο εξώφυλλο τους και οι πιο καυτές φωτογραφίες της «γεννήθηκαν» τότε. Επομένως το δικό της #10YearsChallenge έχει μια ολόκληρη σημειολογία από πίσω. Όχι μόνο γι΄αυτήν, αλλά και για τον ανδρικό πληθυσμό.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «κατέθεσε τη συμμετοχή» της στο challenge με δύο φωτογραφίες από το 2009. Και οι δύο στο πλαίσιο φωτογραφίσεων για περιοδικό. Στη μία τη βλέπουμε με ασημένια εσώρουχα και μπλε κάλτσες. Στην έτερη, την πιο ενδιαφέρουσα, είναι ξαπλωμένη και γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι με πολλά τριαντάφυλλα να την καλύπτουν σε σκηνικό που θυμίζει American Beauty.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
