Το έπαθλο των 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, το μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style της ανήκουν, αφού κόντρα σε όλα τα προγνωστικά σάρωσε τα πάντα στο φετινό GNTM.
Η Ειρήνη Καζαριάν είναι σέξι χωρίς αμφιβολία και οι φωτογραφίες της πριν μπει στο διαγωνισμό το αποδεικνύουν.
Χωρίς δισταγμό ποζάρει και αναστατώνει το instagram.










[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]















![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)