Απαγόρευσαν διαφήμιση μετά από καταγγελίες ότι μοιάζει με «ερασιτεχνικό πορνό» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Απαγόρευσαν διαφήμιση μετά από καταγγελίες ότι μοιάζει με «ερασιτεχνικό πορνό» [βίντεο]

Σάλο προκάλεσε στην Αυστραλία διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων λόγω του υπερβολικά προκλητικού περιεχόμενό του, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί.

Στο βίντεο, που παιζόταν στα καταστήματα εσωρούχων «Bra N Things», πρωταγωνιστούσε η νικήτρια του Next Top Model Αυστραλίας του 2011, Simone Holtznagel, η οποία είναι ντυμένη με εσώρουχα Playboy. Ωστόσο το σποτάκι καταγγέλθηκε ως «ερασιτεχνικό πορνό».

«Το εμπορικό κέντρο ήταν ένας πολυσύχναστος δημόσιος χώρος, με παιδιά και οικογένειες, συνεπώς γιατί θα πρέπει να βλέπουν αυτό το θέαμα». «Ήταν χυδαίο, ακατάλληλο για τους νέους και απλά μειωτικό για κάθε γυναίκα». «Ήταν μια εξευτελιστική και ντροπιαστική εμφάνιση» ανέφεραν ορισμένοι.

Bras N Things: Playboy

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version