Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός τώρα ανοικτά της Χαλκιδικής

Σάλος με την Βικτόρια Μπέκαμ για «κοκαλιάρικο» μοντέλο σε επίδειξή της

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Σάλος με την Βικτόρια Μπέκαμ για «κοκαλιάρικο» μοντέλο σε επίδειξή της

«Αυτή η εικόνα είναι ο λόγος για τον οποίο η ήδη μικροκαμωμένη κόρη μου νομίζει ότι πρέπει να τρώει λιγότερο» έγραψε στο Facebook μια εξοργισμένη μαμά, κάτω από τη φωτογραφία του 29χρονου μοντέλου από τη Λιθουανία, Giedre Dukauskaite.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 43χρονη πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ πόσταρε δύο φωτογραφίες Instagram του μοντέλου, το οποίο φορούσε δυο δημιουργίες από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 Victoria Beckham Eyewear.

https://www.instagram.com/p/BdxkqdGlupi/

«Βικτόρια, σε λατρεύω, αλλά με τα εξωφρενικά ποσά που ζητάς για τα ρούχα σου δεν θα μπορούσες για όνομα του Θεού να αγοράσεις τουλάχιστον ένα σάντουιτς γι’ αυτό το μοντέλο;» έγραψε ένας άλλος θυμωμένος.

Ένας τρίτος πυροβόλησε: «Δεν πρόσεξα καν τα γυαλιά. Το κέντρο της προσοχής ήταν το μοντέλο. Αρρωστιάρικα κοκαλιάρικο! Η Μπέκαμ θα έπρεπε να ντρέπεται που προμοτάρει διατροφικές διαταραχές. Η μικρή της κόρη έχει πιο πολύ βάρος από τα μοντέλα της. Ντροπή».

https://www.instagram.com/p/BdzyUQclgck/

Η πρώην σταρ της ποπ υπεραμύνθηκε των επιλογών της, λέγοντας ότι οι άνθρωποι της που είναι υπεύθυνοι για το casting είναι σε συνεχή επαφή με τα γραφεία μοντέλων για να εξασφαλίζουν ότι η υγεία τους είναι καλή.

Δεσμεύτηκε, επίσης, και στην καμπάνια «Healthy is Beauty», στέλνοντας μήνυμα ότι θα χρησιμοποιεί μόνον μοντέλα των οποίων το βάρος είναι εντός υγιούς πλαισίου. Και σχετικά με τα μοντέλα της, η Βικτόρια πρόσθεσε ότι «είναι νεαρά άτομα, είναι αδύνατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άρρωστα».

«Θα υπάρξουν πολλά κορίτσια κι αγόρια που θα βλέπουν αυτό και, δυστυχώς, θα βλέπουν ότι “κοκαλιάρα” ίσον “επιτυχημένη”» έγραψε ένας άλλος χρήστης του Facebook.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπερ-αδύνατη Βικτόρια έχει μπει στο στόχαστρο επικριτών για το ότι χρησιμοποιεί μοντέλα-σκελετούς. Άλλωστε, στην αυτοβιογραφία της, το 2001, είχε παραδεχθεί ότι είχε η ίδια αντιμετωπίσει διατροφική διαταραχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]