Οι άγνωστοι παραβίασαν το πυροσβεστικό όχημα που ήταν παρκαρισμένο στο φυλασσόμενο περιφραγμένο χώρο στάθμευσης οχημάτων του δήμου, έκλεψαν δύο μπαταρίες και καλώδια, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν κι άλλα αντικείμενα, χωρίς να τα καταφέρουν, αλλά προκαλώντας βλάβες. Ο δήμος προέβη ήδη σε άμεση αντικατάσταση των μπαταριών, αποκατάσταση των βλαβών στην καλωδίωση και επιδιόρθωση των υπόλοιπων βλαβών και το όχημα βρίσκεται πάλι σε πλήρη ετοιμότητα.
«Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, οι πάντες αντιλαμβάνονται το πόσο ανεξέλεγκτα και ασυνείδητα δρουν αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που με θράσος φθάνουν στο σημείο να αναπτύσσουν τη δράση τους ακόμη και σε κεντρικά σημεία του δήμου, και μάλιστα σε κεντρικά δημόσια και δημοτικά κτίρια», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Ο κ. Δανιηλίδης ζητά ενίσχυση της αστυνόμευσης με 24ωρες περιπολίες, με «αποκλειστικό στόχο την πρόληψη και αποτροπή εγκληματικών ενεργειών, γιατί η παραβατικότητα έχει ξεφύγει».
Ειδήσεις Σήμερα
- Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων: Δεν γίνονται οι δαπάνες που πρέπει και δεν έχουμε τα πτητικά μέσα που πρέπει
- Κεφαλογιάννης: Κατώτερος των περιστάσεων ο Δήμος Πατρέων -Εγκληματικό και επικίνδυνο αυτό που είπε ο Πελετίδης
- Live: Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και οι αρχηγοί ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής κάνουν δηλώσεις για τις πυρκαγιές