Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η Ειρήνη Μουρτζούκου οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Αμαλιάδας για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με μια ακόμη πτυχή της έρευνας.
Κατά την άφιξή της, και ερωτηθείσα από δημοσιογράφους για το αν έχει εμπλοκή στον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι», αρνούμενη οποιαδήποτε σύνδεση με την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια βρίσκεται ήδη υπό κράτηση για την υπόθεση με τα τέσσερα νεκρά παιδιά, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ξανά και ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη, στις 5 Αυγούστου 2024.
Η απολογία της κατηγορουμένης, όταν αυτή πραγματοποιηθεί, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την πορεία της υπόθεσης. Επικαιρότητας, όπως αναφέρει το patrisnews.
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή δύο διευθυντικά στελέχη – Αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο
- Κεφαλονιά: Οργή απο τον πατέρα της Μυρτούς – «Ποιος είναι ο 66χρονος που ήθελε το παιδί μου να πάνε εκδρομή μαζί; Να είναι χορηγός της;»
- Δύο σεισμοί μέσα σε 20 λεπτά στο Λασίθι – 4,4 και 4 Ρίχτερ αναστάτωσαν την περιοχή




















