Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα καθώς υπάρχει φόβος πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, αποκάλυψε τη Δευτέρα 13/5 η δικηγόρος της Έλενα Τζούλη.
«Η κατάσταση της μητέρας της Κυριακής επιδεινώθηκε μετά το μνημόσυνο λέγοντας ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της» επεσήμανε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».
«”Θα πάω για νοσηλεία και εύχομαι να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα κάνουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου” μου είπε η μητέρα της Κυριακής» τόνισε η Έλενα Τζούλη ενώ εξήγησε πως τελευταία φορά συναντήθηκε μαζί της την Παρασκευή 10/5.
- Νεκρό βρέφος: Στον εισαγγελέα η μητέρα- Πήρε εξιτήριο- Ανατροπή με τον πατέρα και την κατάθεσή του
- Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Συνελήφθη ο 36χρονος «Ρουμάνος» – Συμμετείχε και σε άλλα επεισόδια
- Σκόπια: Επιμένει η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα για το σκέτο Μακεδονία – «Άκυρη η ορκωμοσία της» λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης – Ηχηρό «χαστούκι» και από τον Μητσοτάκη



















