Επεισόδια στο hotspot στη Σάμο – Έκλεισαν και εκκενώθηκαν σχολεία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Επεισόδια στο hotspot στη Σάμο – Έκλεισαν και εκκενώθηκαν σχολεία

Επεισόδια υπάρχουν από το πρωί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου με ομάδες μεταναστών κυρίως από αφρικανικές χώρες να δημιουργούν αρχικά ένταση στην κύρια πύλη και στη συνέχεια στην κάτω είσοδο του ΚΥΤ.

Οι μετανάστες συγκρούστηκαν με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και για πολλή ώρα σημειώθηκε πετροπόλεμος αλλά και ρίψεις χημικών.

Οι εργαζόμενοι του ΚΥΤ ειδοποιήθηκαν να μην προσέλθουν στην εργασία τους για λόγους ασφάλειας ενώ την ίδια ώρα ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία στο Βαθύ με ένα εξ αυτών που βρίσκεται πιο κοντά στο hotspot να εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version