Μια 39χρονη φέρεται να ομολόγησε τους εμπρησμούς την Παρασκευή στην Κέρκυρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μια 39χρονη φέρεται να ομολόγησε τους εμπρησμούς την Παρασκευή στην Κέρκυρα

Την 39χρονη υπήκοο Αλβανίας που φέρεται ότι έβαλε σήμερα δύο φωτιές στο χωριό του Αγίου Μάρκου με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σπίτια, εντόπισαν νωρίς το απόγευμα, άνδρες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας.

Η 39χρονη που φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της, οδηγήθηκε με εισαγγελική παραγγελία, σε ψυχιατρική εκτίμηση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version