Νέα τραγωδία: Πνίγηκε 43χρονη τουρίστρια σε πισίνα στη Σάμο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Νέα τραγωδία: Πνίγηκε 43χρονη τουρίστρια σε πισίνα στη Σάμο

Μία τουρίστρια έχασε τη ζωή της από πνιγμό σε ξενοδοχείο στη Σάμο. Αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό πνιγμού μέσα σε μία εβδομάδα.

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Φιλανδία εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείο που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το Open TV. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες την παρέλαβαν και μέχρι να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα. Στο μεταξύ αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία στη σορό της, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Παρ’ όλα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία για να εντοπιστεί ο τρόπος που έχασε τη ζωή της ενώ θα προσπαθήσουν να βρουν άτομα που πέρασαν μαζί της, τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, ενώ το βασικό είναι να ελεγχθεί εάν τηρούνταν οι βασικοί κανόνες ασφαλείας στην πισίνα.

Πνιγμός στη Σάμο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version