Νέες τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέες τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες

Μία νέα τουρκική υπερπτήση έγινε το πρωί της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 09:00 ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας πέταξε πάνω από τη νησίδα Παναγιά, ανατολικά των Οινουσσών.

Το CN 235 της τουρκικής ακτοφυλακής πραγματοποίησε υπερπτήση, 3400 πόδια πάνω από την Παναγιά και δύο λεπτά αργότερα βγήκε από το FIR Αθηνών.

Σημειώνεται πως η περιοχή των Οινουσσών, πριν από το καλοκαίρι, αποτέλεσε πολλές φορές σημείο έντασης μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής αεροπορίας

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version