Δεν έχει τέλος η τραγωδία

87 οι νεκροί από τις πυρκαγιές – Κατέληξε άλλος ένας στο νοσοκομείο

27/07/18 • 15:04 | UPD 27/07/18 • 15:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Στους 87 ανέρχεται πλέον ο τραγικός αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Στους 87 ανέρχεται πλέον ο τραγικός αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε ένας 62χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον «Ευαγγελισμό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο επικεφαλής ιατροδικαστής ενημέρωσε πως πραγματοποιήθηκαν 86 νεκροτομές, ενώ η Πυροσβεστική έδινε στοιχεία που μιλούσαν για 84 σορούς.

Σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε αργότερα ο κ. Καρακούκης, η διαφορά στον αριθμό των θυμάτων που ανακοίνωσε ο ίδιος και σε εκείνον που δίνει επίσημα η Πυροσβεστική έγκειται στο γεγονός ότι σε μία σορό, οι ιατροδικαστές εντόπισαν υπολείμματα βιολογικού υλικού (π.χ. τμήματα οστών) και από άλλους ανθρώπους.

Αυτό δεν θα μπορούσε να το διαπιστώσει η Πυροσβεστική, παρά μονάχα ιατροδικαστής. Η ανατριχιαστική, αλλά ουσιαστική, αυτή διαπίστωση, αναδεικνύει περίτρανα την κόλαση που προκάλεσε η πυρκαγιά, αφού άνθρωποι αποτεφρώθηκαν εντελώς.

Σημειώνεται ότι στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττικής νοσηλεύονται πλέον διασωληνωμένοι 10 τραυματίες από τη φωτιά στο Μάτι. Δύο από τα τέσσερα παιδιά που παρέμεναν στο Αγία Σοφία πήραν σήμερα εξιτήριο.

Copy link
Powered by Social Snap