«Ντου» αντιεξουσιαστών στο δημαρχείο Αργυρούπολης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Ντου» αντιεξουσιαστών στο δημαρχείο Αργυρούπολης

Στο δημαρχείο του Ελληνικού-Αργυρούπολης εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης περίπου 15 άτομα, τα οποία φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που εισέβαλαν διαμαρτύρονταν για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, αλλά και για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινή στέγη στο πρώην αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version