Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Γηροκομείο Αθηνών

Τέλος στη ζωή του έβαλε τη νύχτα ένας ηλικιωμένος άντρας ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα η οποία δεν έχει γίνει γνωστό πως βρέθηκε στην κατοχή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας ο άντρας φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο το τελευταίο διάστημα έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς δεν είχε μέρος για να μείνει.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version