Αθήνα Καιρός

Μυστηριώδη σημάδια στον Ντόναλντ Τραμπ πυροδοτούν φήμες για την υγεία του: Γιατί ο πρόεδρος καλύπτεται με μακιγιάζ;

4 λεπτά
Μυστηριώδη σημάδια στον Ντόναλντ Τραμπ πυροδοτούν φήμες για την υγεία του: Γιατί ο πρόεδρος καλύπτεται με μακιγιάζ;

Το σίριαλ με τους μώλωπες στο χέρι του Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται στα πρωτοσέλιδα, καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να κάλυψε τα χέρια του με μακιγιάζ κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου.

Την Τρίτη, 15 Ιουλίου, παρατηρητικοί θεατές εντόπισαν ότι το χέρι του 79χρονου πολιτικού ήταν καλυμμένο με υγρό make up σε μπεζ απόχρωση, κατά τη διάρκεια κοντινής λήψης. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά από προηγούμενες ανησυχίες για επαναλαμβανόμενους μώλωπες στα χέρια του Τραμπ, που είχαν παρατηρηθεί για πρώτη φορά την άνοιξη του 2024.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο ορατός πράσινος μώλωπας, που είχε αρχίσει να παίρνει μωβ απόχρωση, φάνηκε στο χέρι του κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου. Μετά τη δημοσίευση αυτής της ανησυχητικής εικόνας, ορισμένοι υπέθεσαν ότι ίσως προήλθε από τη δυνατή χειραψία με τον Μακρόν, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ενδέχεται να σχετίζεται με προβλήματα υγείας λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του.

Την ώρα που αυτές οι ανησυχίες ήρθαν στο φως, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, πιέστηκε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον εμφανή μώλωπα του προέδρου. Η Καρολάιν απάντησε λέγοντας:
«Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι άνθρωπος του λαού. Η αφοσίωσή του είναι αδιαμφισβήτητη και το αποδεικνύει κάθε μέρα.»

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει μώλωπες στο χέρι επειδή εργάζεται ασταμάτητα και ανταλλάσσει χειραψίες κάθε μέρα, όλη μέρα», δήλωσε η ίδια λίγο αργότερα σύμφωνα με το Irish Star.

Σε ξεχωριστό περιστατικό, ο Τραμπ είχε εμφανίσει μώλωπες στο χέρι του κατά τη διάρκεια μιας 30λεπτης φωτογράφισης πριν από συνέντευξη 65 λεπτών με το περιοδικό TIME. Όταν ένας δημοσιογράφος της έκδοσης τον ρώτησε για την κατάσταση του δεξιού του χεριού, ο Τραμπ απάντησε:
«Είναι από τις χιλιάδες χειραψίες που δίνω».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης, ο Τραμπ κάλυψε πληθώρα θεμάτων προτού επιβιβαστεί στο Marine One, στο Νότιο Γκαζόν του Λευκού Οίκου. Η μετάδοση περιελάμβανε απαντήσεις του Τραμπ σε επείγοντα ερωτήματα των Αμερικανών πολιτών — μεταξύ αυτών και η αυξανόμενη περιέργεια για τους φακέλους του Τζέφρι Έπσταϊν.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]