Πολύχρωμο…. μποτιλιάρισμα λόγω «Thanksgiving»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πολύχρωμο…. μποτιλιάρισμα λόγω «Thanksgiving»

Ένα εντυπωσιακό βίντεο τράβηξε ελικόπτερο που πετούσε στην περιοχή του Los Angeles, στο οποίο καταγράφει ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα εξαιτίας της «εξόδου» εν’ όψει της «μέρας των ευχαριστιών», της πρώτης δηλαδή μεγάλης γιορτής ενόψει των Χριστουγέννων για τις ΗΠΑ.

Οι εικόνες είναι από τον αυτοκινητόδρομο 405 (αποκαλείται 405 γιατί χρειάζεσαι 4 με 5 ώρες (‘4 o’ 5′ hours) για να πας οπουδήποτε).

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περίπου 49 εκατομμύρια Αμερικανοί θα διανύσουν μια απόσταση τουλάχιστον 80 χιλιομέτρων για να φάνε γαλοπούλα, όπως επιτάσσει η γιορτή του Thanksgiving.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εξόδους καθώς ο αριθμός των 49 εκατομμυρίων είναι κατά 1 εκατομμύριο μεγαλύτερος από την αντίστοιχη μεγάλη έξοδο του 2007.

https://www.youtube.com/watch?v=rnGlYG8UjFk

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version