Στα χέρια τους κρατούν τουρκικές σημαίες με το πρόσωπο του Ερντογάν και σημαίες του κόμματος Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης (ΑΚΡ).
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και έξω από τα κεντρικά γραφεία του AKP στην Άγκυρα.

![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-2.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-1.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-3.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-4.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-5.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-6.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-7.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-8.jpg)
![Εκλογές στην Τουρκία: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του Ερντογάν [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/panigyrismoi-tourkia-500.jpg)

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
![Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη σε διυλιστήριο στη Νικομήδεια [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/touria-ekrixi-150x150.jpg)
