Ποιος ευθύνεται για τη λογοκλοπή της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ από τη Μισέλ Ομπάμα;

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ποιος ευθύνεται για τη λογοκλοπή της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ από τη Μισέλ Ομπάμα;

Η εργοδότρια των Ομίλων Τραμπ που δήλωσε υπεύθυνη για τη λογοκλοπή της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ στην Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικάνων απολογήθηκε την περασμένη Τετάρτη και προσέφερε την παραίτησή της στον Όμιλο.

Η Μέρεντιθ ΜάκΙβερ αναφέρει στο γράμμα παραίτησής της πως η Μελάνια Τραμπ της είχε διαβάσει αποσπάσματα από την αντίστοιχη ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008, και πως είχε εκφράσει το θαυμασμό της για την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη διαδικασία εγγραφής της ομιλίας, η ΜάκΙβερ λέει πως δε σκέφτηκε να τσεκάρει τις δύο ομιλίες για πιθανή λογοκλοπή.

Ο Όμιλος Τραμπ αρνήθηκε την παραίτηση της ΜάκΙβερ.

«Νιώθω πολύ άσχημα για την παραιξήγηση που προκάλεσα στη Μελάνια και στους Τραμπ, καθώς και στην κ. Ομπάμα,» γράφει η ΜάκΙβερ. «Δε θέλησα να κάνω κακό.»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version