Αυτοκίνητο με 16 άδειες φιάλες υγραερίου εντοπίστηκε στην Παναγία των Παρισίων

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αυτοκίνητο με 16 άδειες φιάλες υγραερίου εντοπίστηκε στην Παναγία των Παρισίων

Τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός στην Παναγία των Παρισίων στο Παρίσι. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε πάρκινγκ πολύ κοντά στην εκκλησία βρέθηκε να έχει στο εσωτερικό του 16 φιάλες υγραερίου.

Το περίεργο όμως και αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι οι φιάλες ήταν άδειες.

Το αυτοκίνητο όπως και οι άδειες φιάλες κατασχέθηκαν ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version