Σοκ: Βίασα και σκότωσα τη διπλωμάτη επειδή φορούσε σορτς, λέει ο οδηγός της Uber [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σοκ: Βίασα και σκότωσα τη διπλωμάτη επειδή φορούσε σορτς, λέει ο οδηγός της Uber [εικόνες]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία του οδηγού της Uber που δολοφόνησε την 30χρονη διπλωμάτη στο Λίβανο.

Ο οδηγός ταξί συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Βυρηττό, κατηγορούμενος για τον φόνο της 30χρονης Ρεμπέκα Ντάικς, που βρέθηκε βιασμένη και πεταμένη στην άκρη του δρόμου στα περίχωρα της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

Ο οδηγός κατέθεσε στις αρχές πως μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο αποφάσισε να τη βιάσει. «Είπε πως του φάνηκε όμορφη, πως φορούσε ένα κοντό σορτσάκι και αποφάσισε να τη βιάσει, αφού σκέφτηκε πως θα ήταν εύκολο μιας και ήταν ξένη», δήλωσε πηγή από την αστυνομία στην εφημερίδα Daily Mail.

Η διαδικτυακή εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης και φωτογραφίες του Ταρέκ Χαοτσιέχ. Σε αυτές ο 29χρονος φαίνεται να κρατά ένα Καλάσνικοφ και να πίνει αλκοόλ.

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Σύμφωνα με την Uber, ο δράστης είχε μέχρι στιγμής λευκό ποινικό μητρώο και γι’ αυτό προσελήφθη ως οδηγός στην εταιρία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version